Članci poređani po datumu: novembar 2010
Renomirani web portal, motorcycle.com je izabrao najbolje od najboljeg na dva točka i, zasluženo, KYMCO Downtown 300i je našao svoje mesto pod zvezdama! Najbolji u klasi skutera za godinu 2010.!
Kratki prevod teksta uz našeg ljubimca: "Iako je industrija pretrpela doslovno ekonomski upercut u 2009. godini, vraća veru videti kako je pri kraju 2010. izdan skuter koji je pomaknuo granice u 300ccm klasi do praktički nenadmašnog u svakom aspektu!"Evo i direktni link na originalnu vest:
http://www.motorcycle.com/manufacturer/bmw/motorcyclecom-best-of-2010-awards-89890.html
nedelja, 14 novembar 2010 09:17

KYMCO modeli za 2011

Tradicionalno, Kymco je nove modele za 2011. godinu predstavio na najvećoj svetskoj izložbi motorcikala, milanskom sajmu motora EICMA.

Među novitetima, posebno su se istakli nova, 3 serija PEOPLE motorcikala sa oznakom PEOPLE GTI. U ovoj godini, KYMCO je modelom DOWNTOWN, zasnovanom na vrhunskoj BMW tehnlogiji, razvijajući novi 299ccm i 29ks snažni agregat, koji je do 10ks jači od konkurencije, značajno poremetio tržište maxi skutera.  Sada, sa istim agregatom, uklopljenim u novi model PEOPLE GTi 300, u KYMCO se nadaju da mogu ugroziti pozicije novom Piaggio Beverly Toureru 300i. Sa 10ks više, i cenom 10% nižom, pogonjen vrhunskom BMW-ovom tehnologijom, KYMCO dobija prvu bitku.
 


Takodje, interesantna su nam 2 nova modela u klasi do 50ccm. To su sportski model RS NAKED 50, sa nadaleko poznatim KYMCO 2T agregatom, dokazanim još u starom modelu Super 9. Od modela RS NAKED se očekuje da KYMCO ponovo postavi na mesto broj 1 kod mladjih generacija, koja žele agresivan, brz, sportski model, koji je svojom uzanom, aerodinamičnom linijom, odmah spreman za stazu. Potpuno nova instrument tabla, opremljena analognim brzinomerom, obrtomerom (sto do sada nije bilo svojstveno skuterima do 50ccm), digitalnim satom, pa zatim prednja disk kočnica sa dvostrukim klipom, halogena svetlosna grupa s' preda, ravna patosnica, atraktivna zadnja svetlosna grupa donose ovom skuteru pregršt komplimenata od strane publike koja se prvi put sreće sa njim. Sve ovo, pa još i preko 5 konjskih snaga koji omogućavaju zaista expresno ubrzanje, dovodi nas do zaključka da će upravo ovaj model na prečac osvojiti srca, pre svega mlađe populacije.


  Drugi model, koji će biti zanimljiv starijim generacijama je VISA R, model koji ima 17-colne točkove, poluautomatski menjač sa 4 brzine, vazduhom hladjen agregat, koji će sigurno naći pristalice među nekadašnjim vozačima pre svega Tomosovih APN modela. Sa disk kočnicom velikog prečnika na prednjem točku, halogenim farom, aerodinamičnom linijom, i atraktivnim bojama, sigurno će biti interesantan i mlađoj populaciji.Uskoro ćemo o svim novim modelima, ponaosob pisati (i priložiti adekvatne fotografije), a dotle uživajte u sledećem:

Kako je izgledao KYMCO štand, pogledajte na slici:ili videu: 
kliknite na Youtube link
 
utorak, 09 novembar 2010 22:22

Recenzija: KYMCO Agility City 50 2T!

Stiže nam još jedna recenzija iz marljivog studija MojSkuter.com! Ovaj put pod "nož" ide naš novi dvotaktni Agility City 50 cc!

 
     

Šta ekipa iz MojSkuter.com misli o njemu? Možda najbolje da ih citiramo: "Čini se da za KYMCO nema krize. Već smo nekoliko skutera testirali ove sezone, npr. simpatičnog LIKEa ili moćnog DOWNTOWNa , a na red je došao i KYMCO AGILITY CITY 50 2T. Ime agility je nama svima itekako dobro poznato i sinonim je za povoljni nepoderivi skuter koji se već dugo vrlo dobro prodaje u svetu , ali i kod nas,  i za kojeg smo čuli uglavnom samo pozitivne kritike. Kymco se i ovoga puta potrudio i dodatno ga unapredio..."


Saznajte više o samom skuteru u celoj recenziji sa slikama koju možete naći na
sledećem linku
Stoga tekst u ruke i uživajte!

developed by denode.com