Garancija

Oznaka kvaliteta već dugo vremena.

Kymco Agility serkija skutera je već godinama jedan od najprodavanijih skutera u Italiji, i pored konkurencije poznatih italijanskih proizvođača, kao i jeftinih kineskih skutera. 2008. godine u Hrvatskoj, Kymco X-citing je izabran za maxi skuter godine, po izboru novinara i čitalaca prestižnog časopisa Moto Puls, dok je 2012. godine KYMCO Downtown 300i proglašen za maxi skuter godine u EVROPI!  KYMCO je dobitnik mnogih međunarodnih nagrada za dizajn i kvalitet proizvoda, a mnogi renomirani evropski proizvođači ugrađuju upravo napredne i pouzdane KYMCO agregate. Danas svetski giganti poput BMW, KAWASAKI, ARTIC CAT ugrađuju u svoja vozila KYMCO motore. U 2016. godini na tržištu Srbije, KYMCO je uspeo da osvoji 15% tržišnog udela.
GARANCIJA NA KYMCO SKUTERE JE 2 GODINE, DOK ZA MAXI SKUTERE - VOZILA OD 300 I VIŠE CCM POKLANJAMO DODATNIH 12 MESECI GARANCIJE. KYMCO JE JEDINI SVETSKI PROIZVOĐAČ NA NAŠEM TRŽIŠTU KOJI KUPCIMA NUDI TAKVE GARANTNE USLOVE.
pic_10
U Srbiji, KYMCO je u svojoj kategoriji postao vodeća marka. Za takav razvoj zaslužno je više od 20 prodavaca i servisera, koji kupcima obezbeđuju uslugu na najvišem nivou.

Video galerija

KYMCO

Microsites

microsites

Motoshows

motoshow
developed by denode.com