nedelja, 14 novembar 2010 09:17

KYMCO modeli za 2011

Napisano 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Tradicionalno, Kymco je nove modele za 2011. godinu predstavio na najvećoj svetskoj izložbi motorcikala, milanskom sajmu motora EICMA.

Među novitetima, posebno su se istakli nova, 3 serija PEOPLE motorcikala sa oznakom PEOPLE GTI. U ovoj godini, KYMCO je modelom DOWNTOWN, zasnovanom na vrhunskoj BMW tehnlogiji, razvijajući novi 299ccm i 29ks snažni agregat, koji je do 10ks jači od konkurencije, značajno poremetio tržište maxi skutera.  Sada, sa istim agregatom, uklopljenim u novi model PEOPLE GTi 300, u KYMCO se nadaju da mogu ugroziti pozicije novom Piaggio Beverly Toureru 300i. Sa 10ks više, i cenom 10% nižom, pogonjen vrhunskom BMW-ovom tehnologijom, KYMCO dobija prvu bitku.
 


Takodje, interesantna su nam 2 nova modela u klasi do 50ccm. To su sportski model RS NAKED 50, sa nadaleko poznatim KYMCO 2T agregatom, dokazanim još u starom modelu Super 9. Od modela RS NAKED se očekuje da KYMCO ponovo postavi na mesto broj 1 kod mladjih generacija, koja žele agresivan, brz, sportski model, koji je svojom uzanom, aerodinamičnom linijom, odmah spreman za stazu. Potpuno nova instrument tabla, opremljena analognim brzinomerom, obrtomerom (sto do sada nije bilo svojstveno skuterima do 50ccm), digitalnim satom, pa zatim prednja disk kočnica sa dvostrukim klipom, halogena svetlosna grupa s' preda, ravna patosnica, atraktivna zadnja svetlosna grupa donose ovom skuteru pregršt komplimenata od strane publike koja se prvi put sreće sa njim. Sve ovo, pa još i preko 5 konjskih snaga koji omogućavaju zaista expresno ubrzanje, dovodi nas do zaključka da će upravo ovaj model na prečac osvojiti srca, pre svega mlađe populacije.


  Drugi model, koji će biti zanimljiv starijim generacijama je VISA R, model koji ima 17-colne točkove, poluautomatski menjač sa 4 brzine, vazduhom hladjen agregat, koji će sigurno naći pristalice među nekadašnjim vozačima pre svega Tomosovih APN modela. Sa disk kočnicom velikog prečnika na prednjem točku, halogenim farom, aerodinamičnom linijom, i atraktivnim bojama, sigurno će biti interesantan i mlađoj populaciji.Uskoro ćemo o svim novim modelima, ponaosob pisati (i priložiti adekvatne fotografije), a dotle uživajte u sledećem:

Kako je izgledao KYMCO štand, pogledajte na slici:ili videu: 
kliknite na Youtube link
 
Pročitano 11440 puta Poslednji put izmenjeno petak, 06 januar 2012 12:40
developed by denode.com