četvrtak, 18 oktobar 2018 06:51

Predstavljamo - XCITING 400i S Istaknut

Napisano 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

400s_01

Vrhunskih performansi, uzbudljiv za upravljanje, izgledom zavodljiv, KYMCO je lansirao novi Xciting 400i S, „sportskog turistu“ najviše klase.

Snažan, okretan, tečan za vožnju, idealno vozilo za životni stil koji nikada neće stati. Igra reči je jednostavna, ali istinita: novi Xciting je uzbudljiv.

Rođen 2005. godine, uvek se izdvaja svojim dizajnom i ističe svoju moć. A sada kada smo stigli do četvrte generacije, te karakteristike dostižu još viši nivo.

Xciting je savršen skuter za one koji su uvek u pokretu, za one koji su odabrali dva točka kao sredstvo za užurbano svakodnevno kretanje, ali i za zabavu i uzbuđenje. To je idealno vozilo za one koji putuju u gradskom saobraćaju, ali i dalje žele uživati ​​u izletima: na semaforu će prolaznicima oduzimati dah, a pružiće i vrhunsko zadovoljstvo na otvorenom putu, koje možete ostvariti laganim dodavanjem gasa.

400s_02

Tehničke karakteristike ga klasifikuju kao najsnažniji skuter u klasi, dajući mu agilnost i stabilnost, čak i pri velikim brzinama.

Šta više, Kymco Xciting 400i S dizajniran je u skladu sa najnaprednijim savremenim trendovima: dinamičan profil koji se savršeno uklapa s hi-tech linijama prednjeg i zadnjeg dela. Čak su i svetla postavljena ad hoc, kako bi Xciting 400i S bio nepogrešiv: pravi svetlosni efekat spreman da izazove divljenje. Veoma je moderan u pogledu komunikacija, zahvaljujući integrisanom sistemu za navigaciju Kymco Noodoe, koji je dostupan na ovom modelu u svojoj najnovijoj verziji.

400s_03

Novi motor G5SC, radne zapremine 400 ccm, ima najveću snagu u svojoj klasi: 26,5 kW (36,1 KS), s obrtnim momentom od 38,4 Nm pri 6000 rpm / min. Snaga koju su tehničari kuće Kymco uspeli ukrotiti povećavajući čvrstinu šasije, čini da motor deluje još sigurnije. Ne samo to. Prednje vešanje ima strukturu dvostrukih ploča, što  čini Xciting 400i S gotovo poput motocikla, omogućujući apsolutnu preciznost vožnje u svim uslovima, stabilnost u skretanjima, pa i pri najvećim brzinama.

Sve ovo, usklađeno je sa apsolutnom udobnosti, zahvaljujući uvođenju novih standarda za ergonomiju koja pruža maksimalnu udobnost i vozaču i putniku. Zahvaljujući suženom dizajnu prednje strane sedišta, omogućeno je da noge vozača budu u savršenom položaju u toku vožnje, a spuštanje stopala na tlo tokom zaustavljanja nikada nije bilo tako lako i prirodno.

400s_04

Obezbeđen je i prostor za svakodnevne predmete: u velikom prostoru ispod sedišta sa središnjim otvorom, koji je opremljen električnim otvaranjem i svetlom, moguće je smestiti integralnu kacigu i još neke stvari, dok je prednji prostor za odlaganje dvostruki i opremljen poklopcem sa sistemom protiv krađe. Očito je da USB utičnica ne nedostaje.

Xciting 400i S se prilagođava svakom vozaču zahvaljujući podesivom vetrobranskom staklu na pet visina: to se može obaviti ručno, bez upotrebe alata. Upravljač je takođe vrlo širok, što osigurava bolju preciznost vožnje i optimizira vidljivost instrument table.

400s_05

Zatim, svetla: predstavljaju estetski potpis Kymco Xcting 400i S. Jedinstvenost i stil, agresivnost i dinamičnost čak i u dizajnu svetlosti. Novi DRL sistem - Dnevna svetlost svetala farova, prvi skuter koji je dobio ECE homologaciju sa ovim sistemom, osigurava vidljivost bolju nego ikad pre, uz prednosti koje takođe podstiču bezbednost. LED zadnje svetlo je nepogrešivo: avangardni dizajn i savršena vidljivost kako tokom noći, tako i na jakom suncu.

Napredna tehnologija za prenos podataka: integrisani Noodoe sistem danas se nalazi i na novom Kymco Xciting S 400. Dizajniran da odgovara vozaču skutera, Noodoe vam omogućava stvaranje komunikacije između pametnih telefona i instrument table, jednostavan i intuitivan, sistem poboljšava bezbednost i pomaže vozaču u svakoj situaciji bez ikakvog odvraćanja pažnje od vožnje. Omogućava vam da prilagodite izgled ekrana prema vašem ukusu i potrebama: pokazivač brzine, kompas, sat i vreme.

400s_06

Navigacija je standardna sa navigacijom Noodoe, jednostavna za upotrebu - iz udobnosti svog doma preuzmete mape na mobilnom telefonu i isplanirate putovanje. Noodoe će vas brzo i lako odvesti do vašeg odredišta.

Nema hardverskih promena ili mehaničke podrške za GPS: samo instalirajte aplikaciju Noodoe na pametni telefon.

Xciting 400i S već je dostupan za porudžbine na tržištu sa cenom u iznosu od 6.690 eura i sa garancijom od 3 godine.

 

Pročitano 1682 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 18 oktobar 2018 07:06
Više iz ove kategorije « Kredit sa 0% kamate
developed by denode.com