Skuteri "A" klase (200-550 ccm) 

http://www.kymco.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/766053ak550_small_tumb.jpg

AK 550

Pogledajte specifikacije i galeriju slika za AK 550.

Cena:  10.290, - EUR
 Cena za gotovinsko plaćanje: 9.790, - EUR


AK550 - PRVI SKUTER „SPORT TOURING" KLASE


Tehnološka perjanica fabrike KYMCO. Dvocilindrični motor visokih performansi sa jedinstvenim i osobenim zvukom. Skoro horizontalno postavljeni cilindri pomažu u spuštanju težišta motora. Sa savršenim balansom težine i performansi, sa 550 ccm, 54 KS i preko 160 km/h stvarne maksimalne brzine, AK550 nudi vrhunske performanse za ovu kategoriju. Elektronsko ubrizgavanje je opremljeno dvostrukim mapiranjem radi prilagođavanja napajanja potrebama vozača i površini puta. CVT kvačilo i prenos su uravnoteženi sa karakteristikama koje isporučuje motor, kako bi dosegnuli nivoe ubrzanja na nivou ove kategorije skutera i nude takođe optimalno upravljanje gasom na malim brzinama. Aluminijumski ram se prilagođava motoru u fiksnom položaju, pomoću viljuške od 41mm, ali takođe i zahvaljujući oscilirajućim ljuljačima kojima upravlja jednim horizontalnim zadnjim amortizerom. Pogon zupčastog kaiša takođe doprinosi optimalnoj raspodeli težine (50/50) i omogućava najniže težište u okviru kategorije. Snaga motora je kombinovana sa vrhunskim Brembo kočionim sistemom, sa radijalnim čeljustima i doprinosi kvalitetu kočenja koji još nije ostvaren u ovom segmentu. Komfor, vrhunska završna obrada, ergonomija, doprinose savršenim ocenama motora. Sedište donosi podesiv naslon za sedenje u dva položaja, i udobnost za prelaženje dugih rastojanja. Vetrobran je takođe podesiv, u dva položaja, kako bi se poboljšala aerodinamičnost i zaštita. Potpuni LED farovi obezbeđuju amplitudu i dubinu osvetljenja, a potpuna LCD instrument tabla, interfejs opremljen tehnologijom „smart" telefona, predstavlja novinu u svetu skutera. „Key less" start sistem i grejači držača – ručica (koji se isporučuju u standardnoj verziji skutera) pružaju užitak koji se može pronaći kod vrlo malog broja skutera i motocikala.
Vozi se sa A kategorijom.
Na raspolaganju je, na vaš zahtev, i verzija koja se može voziti sa „A2" dozvolom.

 

Poslednje ažurirano petak, 04 januar 2019 10:51
  Pogledajte detalje

http://www.kymco.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/299459xtown_150x150.jpg

Xtown 300i ABS

Pogledajte specifikacije i galeriju slika za Xtown 300i ABS.

Cena:

4.590,- EUR Cena za gotovinsko plaćanje: 4.390, - EUR
Poslednje ažurirano ponedeljak, 17 decembar 2018 21:20
 

Komentari  

Postavljeno: 2012-06-01 08:36 Postavio:Jovan23 0
Stvarno fin motoric.....lepo ide,tih,ne trosi mnogo.....i sto je najvaznije STABILAN!za svaku preporuku
Pogledajte detalje

http://www.kymco.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/390814kymco_downtown_350i_2015_5.jpg

New Downtown 350i

Pogledajte specifikacije i galeriju slika za New Downtown 350i.

Cena: 5.700, - EUR
 Cena za gotovinsko plaćanje: 5.390, - EUR

DOWNTOWN 350i ABS

KYMCO Downtown 350i ABS kombinuje stil, funkcionalnost i snažne karakteristike kako bi vam pružio bolju vožnju u gradu ili na dugom putu.

Brzi pogled na KYMCO Downtown 350i ABS naglašava njegov elegantan futuristički stil i vrhunske karakteristike.

 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 14 januar 2019 21:27
  Pogledajte detalje

http://www.kymco.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/920752S400_14.jpeg

Xciting S 400i ABS

Pogledajte specifikacije i galeriju slika za Xciting S 400i ABS

Cena:                  6.690,- EUR                           
Cena za gotovinsko plaćanje: 6.390,- EUR

 

XCITING 400i S
Vrhunskih performansi, uzbudljiv za upravljanje, izgledom zavodljiv, KYMCO je lansirao novi Xciting 400i S, „sportskog turistu“ najviše klase.
Snažan, okretan, lak i skladan za vožnju, idealno vozilo za životni stil koji nikada neće stati. Igra reči je jednostavna, ali istinita: novi Xciting je uzbudljiv.
Rođen 2005. godine, uvek se izdvaja svojim dizajnom i ističe svoju moć. A sada kada smo stigli do četvrte generacije, te karakteristike dostižu još viši nivo.
Xciting je savršen skuter za one koji su uvek u pokretu, za one koji su odabrali dva točka kao sredstvo za užurbano svakodnevno kretanje, ali i za zabavu i uzbuđenje. To je idealno vozilo za one koji putuju u gradskom saobraćaju, ali i dalje žele uživati ​​u izletima: na semaforu će prolaznicima oduzimati dah, a pružiće i vrhunsko zadovoljstvo na otvorenom putu, koje možete ostvariti laganim dodavanjem gasa.

Tehničke karakteristike ga klasifikuju kao najsnažniji skuter u klasi, dajući mu agilnost i stabilnost, čak i pri velikim brzinama.
Šta više, Kymco Xciting 400i S dizajniran je u skladu sa najnaprednijim savremenim trendovima: dinamičan profil koji se savršeno uklapa s hi-tech linijama prednjeg i zadnjeg dela. Čak su i svetla postavljena ad hoc, kako bi Xciting 400i S bio nepogrešiv: pravi svetlosni efekat spreman da izazove divljenje. Veoma je moderan u pogledu komunikacija, zahvaljujući integrisanom navigacijskom sistemu Kymco Noodoe, koji je dostupan na ovom modelu u svojoj najnovijoj verziji.

Novi motor G5SC, radne zapremine 400 ccm, ima najveću snagu u svojoj klasi: 26,5 kW (36,1 KS), s obrtnim momentom od 38,4 Nm pri 6000 rpm / min. Snaga koju su tehničari kuće Kymco uspeli ukrotiti povećavajući čvrstinu šasije, čini da motor deluje još sigurnije. Ne samo to. Prednje vešanje ima strukturu dvostrukih ploča, što čini Xciting 400i S gotovo poput motocikla, omogućujući apsolutnu preciznost vožnje u svim uslovima, stabilnost u skretanjima, pa i pri najvećim brzinama.
Sve ovo, usklađeno je sa apsolutnom udobnosti, zahvaljujući uvođenju novih standarda za ergonomiju koja pruža maksimalnu udobnost i vozaču i putniku. Zahvaljujući suženom dizajnu prednje strane sedišta, omogućeno je da noge vozača budu u savršenom položaju u toku vožnje, a spuštanje stopala na tlo tokom zaustavljanja nikada nije bilo tako lako i prirodno.

Obezbeđen je i prostor za svakodnevne predmete: u velikom prostoru ispod sedišta sa središnjim otvorom, koji je opremljen električnim otvaranjem i svetlom, moguće je smestiti integralnu kacigu i još neke stvari, dok je prednji prostor za odlaganje dvostruki i opremljen poklopcem sa sistemom protiv krađe. Očito je da USB utičnica ne nedostaje.
Xciting 400i S se prilagođava svakom vozaču zahvaljujući podesivom vetrobranskom staklu na pet visina: to se može obaviti ručno, bez upotrebe alata. Upravljač je takođe vrlo širok, što osigurava bolju preciznost vožnje i optimizira vidljivost instrument table.

Zatim, svetla: predstavljaju estetski potpis Kymco Xcting 400i S. Jedinstvenost i stil, agresivnost i dinamičnost čak i u dizajnu svetlosti. Novi DRL sistem - Dnevna svetlost svetala farova, prvi skuter koji je dobio ECE homologaciju sa ovim sistemom, osigurava vidljivost bolju nego ikad pre, uz prednosti koje takođe podstiču bezbednost. LED zadnje svetlo je nepogrešivo: avangardni dizajn i savršena vidljivost kako tokom noći, tako i na jakom suncu.
Napredna tehnologija za prenos podataka: integrisani Noodoe sistem danas se nalazi i na novom Kymco Xciting S 400. Dizajniran da odgovara vozaču skutera, Noodoe vam omogućava stvaranje komunikacije između pametnih telefona i instrument table, jednostavan i intuitivan, sistem poboljšava bezbednost i pomaže vozaču u svakoj situaciji bez ikakvog odvraćanja pažnje od vožnje. Omogućava vam da prilagodite izgled ekrana prema vašem ukusu i potrebama: pokazivač brzine, kompas, sat i vreme.

Navigacija je standardna sa navigacijom Noodoe, iz udobnosti svog doma preuzmete mape na mobilnom telefonu i isplanirate putovanje. Noodoe će vas brzo i lako odvesti do vašeg odredišta.
Nema hardverskih promena ili mehaničke podrške za GPS: samo instalirajte aplikaciju Noodoe na pametni telefon.
Xciting 400i S već je dostupan za porudžbine na tržištu sa cenom u iznosu od 6.690 eura i sa garancijom od 3 godine.

 

 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 14 januar 2019 20:36
  Pogledajte detalje

Video galerija

KYMCO

Microsites

microsites

Motoshows

motoshow
developed by denode.com