Među novim modelima za 2021. godinu, ističe se posebno Agility +300, dostojan naslednik čitave game KYMCO modela sa velikim točkovima.

AGILITY +300 NUDI NAJBOLJE OD OBA SVETA

Agility +300 je izuzetno svestran maxi-skuter koji je savršene veličine kako za krstarenje gradskim ulicama, a ima i fleksibilnost za vožnju na otvorenim putevima.

Maksimalno je posvećena pažnja udobnosti vozača, zahvaljujući donjoj platformi opremljenoj tunelom, koja omogućava udoban smeštaj i dovoljno prostora posebno za noge vozača.

Skuter ima 279 ccm, EFI motor (direktno ubrizgavanje) koji pruža savršenu snagu i zadovoljava EURO 5 standarde. Opremljen BOSCH ABS sistemom za dodatnu sigurnost, LED farove, veliko vetrobransko staklo i štitnike ruku koji pružaju dodatnu zaštitu pri velikim brzinama. Nudi veliki prostor ispod sedišta, kako za smeštaj dve kacige, tako i mogućnost ostavljanja gomile stvari nakon posete lokalnoj prodavnici.

Kymco Agility +300 je jedan izuzetno svestran skuter koji se savršena odskočna daska za kupce koji žele da pređu u KYMCO klasu maxi skutera.

Vozite se sa A2 dozvolom.

Kymco AGILITY +300

  • Nabavite ga prvi:
  • Saznajte sve njegove performanse;
  • Informišite se o uslovima kupovine;
  • Informišite se o pogodnostima;