• Pon - Pet 09.00 - 17.00 | Subota 09.00-12.00
  • Novosadski put 150, 21107 Novi Sad - Veternik, Srbija
  • +381 (0)21 645-37-22

O nama

Dobrodošli u Kymco

Kymco je već duži niz godina prisutan na srpskom tržištu. Jedan je od prvih svetski priznatih proizvođača koji je pokrenuo prodajno-servisnu mrežu u Srbiji.

Nakon prvih nekoliko godina dokazivanja na našem tržištu koje je tradicionalno okrenuto zapadno-evropskim proizvođačima, razvijena je respektabilna dilerska mreža. To je učinjeno uz pomoć uvek zadovoljnih kupaca, a zahvaljujući trudu celokupne KYMCO prodajno-servisne mreže u Srbiji. Dilerske mreže većinom imaju sopstvene servise, tako da sa zadovoljstvom možemo tvrditi da smo u samom vrhu domaćeg moto tržišta.

Godinu za godinom na tabeli najprodavanijih marki KYMCO je iza sebe ostavljao nekog od renomiranih proizvođača. Sa ponosom ističemo da smo već petu godinu za redom, počev od 2012. godine na najzahtevnijem svetskom tržištu – u Italiji, brend broj 2 u kategoriji skutera preko 50cc. Kymco je u 2016. godini prodao 20.113 ovih jedinica prema 15.672 komada Yamaha skutera.

NAŠE VREDNOSTI

Danas KYMCO u Srbiji sa svojom servisnom mrežom pokriva skoro svaki  grad u Srbiji.

Svojim KYMCO ljubimcem možete se bez problema povesti u bilo koji kraj Srbije. Servis i podrška zagarantovani su u svakom trenutku na svakom području. Ponosni na prethodne godine prisustva na domaćem tržistu, sigurni smo da idemo pravim putem. Danas, kao i prvog dana, nudimo daleko najviše za uloženi novac – vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Naši kupci su to prepoznali i svakim danom sve više isto to cene.

Salon Kymco

NAŠE SNAGE

Naša Kymco prodajna mreža nudi različite modele motora. Takođe, tu je i oprema koja tebi odgovara. Ukoliko je potrebno, možemo ti isporučiti motor na kućnu adresu.

Mi znamo da je frustrirajuće biti bez funkcionalnog motora dok je na popravci. Zato se širom naših servisa trudimo da obezbedimo vrhunsku uslugu i kvalitet.

Nabavi lako i brzo razne delove za tvoj motor pozivom ili nam pošalji poruku. Mi smo tu kako bi tvoj motor dugo i bezbedno služio.

ISKUSTVA KUPACA

GALERIJA