Među MAXI SKUTERIMA, ističe se posebno Agility +300, dostojan naslednik čitave game KYMCO modela sa velikim točkovima. Kako bi ga približili što većem broju kupaca, samo tokom NOVEMBRA 2022. smo pokrenuli kratkotrajnu PRODAJNU AKCIJU isključivo za ovaj model

AGILITY +300 – 4.890 EUR

Navedena cena važi isključivo za gotovinsko plaćanje i kupovinu na kredit uz kamatne uslove RBA banke – mogućnost kreditiranja do 6 godina.

Agility +300 je izuzetno svestran maxi-skuter koji je savršene veličine kako za krstarenje gradskim ulicama, a ima i fleksibilnost za vožnju na otvorenim putevima.

Maksimalno je posvećena pažnja udobnosti vozača, zahvaljujući donjoj platformi opremljenoj tunelom, koja omogućava udoban smeštaj i dovoljno prostora posebno za noge vozača.

Skuter ima 279 ccm, EFI motor (direktno ubrizgavanje) koji pruža savršenu snagu i zadovoljava EURO 5 standarde. Opremljen BOSCH ABS sistemom za dodatnu sigurnost, LED farove, veliko vetrobransko staklo i štitnike ruku koji pružaju dodatnu zaštitu pri velikim brzinama. Nudi veliki prostor ispod sedišta, kako za smeštaj dve kacige, tako i mogućnost ostavljanja gomile stvari nakon posete lokalnoj prodavnici.

Kymco Agility +300 je jedan izuzetno svestran skuter koji se savršena odskočna daska za kupce koji žele da pređu u KYMCO klasu maxi skutera.

Vozite se sa A2 dozvolom.

Kymco AGILITY +300

  • Nabavite ga prvi:
  • Saznajte sve njegove performanse;
  • Informišite se o uslovima kupovine;
  • Informišite se o pogodnostima;
Kategorija: