DOSTUPAN JE X-TOWN 300i ABS

Predstavljen pre tri godine na sajmu EICMA, model X-town iz fabrike KYMCO je postao jedan od najprodavanijih maxi skutera na evropskom tržištu zahvaljujući izuzetnom odnosu cene i ponuđenih karakteristika, tako da je u mnogim zemljama poneo tituli „BEST BUY“ kupovine. Sa cenom od 4.690 EUR, što uz gotovinski popust od 300 EUR dovodi do cene od samo 4.390 EUR, novi maxi skuter iz KYMCO fabrike donosi pregršt opreme koja je do sada bila rezervisana samo za skutere iz mnogo viših segmenata. Karakteriše ga izgled pravog „touring“ modela, jedinstveni zadnji far u obliku slova „X“ i velika udobnost kako za vozača, tako i saputnika u svim uslovima vožnje, dobijenim zahvaljujući usklađenim položajem vozača i optimizacije prostora.

Šasija je proizvedena od ojačane čelične cevi. X-town ugrađuje 14-inčnu prednju felnu sa gumom dimenzije 120/80 i zadnju 13-inčnu sa gumama 150/70. Točkovi imaju novi ekskluzivni dizajn sa 6 krakova. Novost je i prednja viljuška sa „štapovima“ prečnika 37 mm i izuzetno glatkom površinom, koja nudi precizniju vožnju čak i pri većim brzinama. Zadnji amortizeri se mogu podesiti u pet položaja i omogućiti bilo kome da pronađe pravo podešavanje za najrazličitije uslove vožnje. Visina sedišta od zemlje je niska, što omogućava svima da lako koriste motocikli.

Kada je reč o agregatu ovog skutera, X-town 300 je opremljen jednocilindričnim motorom zapremine 276ccm, hlađen tečnošću i sa dva raspoređena ventila koji garantuju sve performanse potrebne za široku upotrebu sa zanemarljivom potrošnjom u svim uslovima vožnje. Motor je usaglašen sa izuzetno strogim propisima EURO 4 standarda.

Standardna oprema je bogata, prednji far opremljen LED svetlima, instrument tabla sa putnim računarom koji meri spoljnu temperaturu, prosečnu i trenutnu potrošnju i preostalu autonomiju. Prostor ispor sedišta je pravo iznenađenje, ogroman je i može da smesti dve „full face“ kacige. Da bi putovanje bilo zanimljivo i ugodno KYMCO je dodao i pretinac u kojem se pored prostora za odlaganje „sitnica“ nalazi i zgodna USB utičnica, korisna za ponovno punjenje mobilnog telefona.

KYMCO vam je uz sve pogodnosti koje donosi ovaj model omogućio PRODAJNU AKCIJU i beskamatni kredit na period od 3 godine, koji uz učešće od 30% omogućava da vam rata za kupovinu skutera bude samo 91 EUR.

#kymco #x-town #kymcoxtown #kymcosrbija #kymcoshop #skuteri #maxiskuteri